Skip to content

EHan Elikadura Burujabetzaren ezarpenerako Arrakasta Irizpideen Eraikitze Parte-Hartzailea/ Construcción Participada de Criterios de Éxito para la implantación de la Soberanía Alimentaria en EH.

2013/02/18
Otsailak 20 asteazkena berriz bilduko gara 25 elkarte baino gehiago Donostiako Okendo Kultur Etxean, formakuntza prozesuko bigarren ekimena izateko. Goiz eta arratsalde izango dira sesioak eta oraingoan Elikadura Burujabetzaren Ezarpenerako Arrakasta Irizpideak landuko ditugu elkarrekin.
 
El día 20 de febrero nos volveremos a juntar más de 25 colectivos en la Casa de Cultura de Okendo de Donostia para la segunda sesión del proceso formativo. Esta vez tendremos sesiones de mañana y de tarde y profundizaremos en los Criterios de Éxito de Implantación de la Soberanía Alimentaria.
Advertisements
No comments yet

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: