Skip to content

Emaus Baserri Bizian

2013/05/10

Azkenengo Baserri Bizian bi artikulu agertzen dira non Emaus Fundazioa agertzen den, oso interesgarriak!

Lehehengoan Assumpta Ayerdi Olaizolak, Emaus Fundazioko Elikadura Burujabetzaren arduradunak, bere iritziak ematen dizkigu “Elikadura Burujabetzaren aldeko ekimenen arrakasta giltzak” formakuntza prozesuari  buruz (9. orrialdean).

Beste artikuluak, formakuntza hau nola izan zen azaltzen du eta partaide batzuen iritziak jasotzen ditu baita ere (22. eta 23. orrialdeetan).

Baserri Bizia 9

 

       Lehenengo artikulua handia ikusteko: 

       BASERRI+BIZIA+41BR.9

 

 

 

Baserri Bizia 22

  

        2. artikulua handia ikusteko: 

        BASERRI+BIZIA+41BR.22-23

 

 

 

Aldizkaria osoa deskargatzeko: BASERRI BIZIA 41BR

——————————————————————-

En la última revista de Baserri Bizia aparecen dos artículos donde aparece Emaús Fundación, muy interesantes!

En el primero aparece Assumpta Ayerdi Olaizola, Responsable de Soberanía Alimentaria, dándonos su opinión acerca del proceso formativo “Claves de éxito de iniciativas a favor de la Soberanía Alimentaria” (página 9). En el enlace de arriba aparece el artículo publicado, os pasamos también un enlace para leerlo en castellano.

ARTIKULUA BB APIRILA cast

En el siguiente se explica cómo ha sido esta formación y además aparece la opinión de dos participantes (páginas 22 y 23). En el enlace de arriba lo encontrareis disponible en euskera.

También os dejamos el enlace para poder descargaros la revista completa: BASERRI BIZIA 41BR

Advertisements
No comments yet

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: